Muurverwarming

Muurverwarming

Elektrische muur/- en plafond verwarming

Verwarming van de wand zorgt voor een gelijkmatige temperatuurverdeling over de gehele hoogte van de ruimte. Er is geen luchtcirculatie vanwege de warmte die de kamer door straling geeft. Elementen van de afwerking van de muren zijn gipsplaten met of zonder afwerking, gelamineerde platen of wandpanelen.

De plafondverwarming is geïnstalleerd op de plaatsen waar de vloerverwarming of muurverwarming niet mogelijk is vanwege het gebrek aan vrije ruimte. (bijvoorbeeld een opbouwvloer, een dik tapijt of een opbouwwand)

Radiatoren

Wij bieden infrarood verwarmingsfolies met een vermogen van 400W / m2 die kan worden gebruikt om uw eigen radiator te creëren. Bij het installeren van de infrarood verwarmingsfolie achter gipsplaten of natuursteen verkrijgen wij een verwarming met een laag elektriciteitsverbruik, hoge efficiëntie en dankzij de temperatuurregelaar hebben wij de volledige controle over de temperatuur. Daarnaast zal onze verwarming ongeveer 30% minder elektriciteit verbruiken in vergelijking met het volledige vermogen.

Verwarmde spiegels

Het gebruik van infrarood verwarmingsfolie achter een spiegel zorgt ervoor dat de spiegel niet beslaat (condensvorming) en bovendien zal de spiegel veranderen in een radiator. De radiator, in dit geval de spiegel biedt de mogelijkheid om het thermisch comfort van de badkamer in een korte tijd te verhogen.

Verwarmen van openbare gebouwen

Infrarood verwarmingsfolie is ideaal als verwarmingselement in de primaire verwarmingssystemen van openbare gebouwen. Snelle opwarming zorgt voor lage operationele kosten en de straling verwarmt de bezoekers in een korte tijd. Wij installeren zonale systemen waarmee wij een zone kunnen activeren, afhankelijk van het aantal bezoekers.

Vragen?

Het team van Termofol® staat voor u klaar.

Waarom Termofol®?

Onze Keurmerken

Verklaring Bureau CRG

Offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op!

Beste Termofol Klant,

Via deze weg willen we jullie graag op de hoogte brengen van de genomen maatregelen binnen Termofol.

Deze maatregelen hebben we genomen om de gezondheid van onze medewerkers maar ook die van u zo veel mogelijk te waarborgen.

Montage:

Wij als Termofol zijn voornemens de montages te blijven uitvoeren om op deze wijze ook verdere processen niet te laten stagneren.

  • Wij zullen u vriendelijk groeten d.m.v. gedag te zeggen met een vriendelijke glimlach maar helaas niet meer de hand schudden.
  • Graag blijven wij op gepaste afstand van elkaar (minimaal 1,5meter) en bij dringende voorkeur werken we in lege ruimtes, alleen.
  • Indien iemand in de buurt is dan wel op locatie van de montage is wie ziekte verschijnselen vertoont, zullen wij helaas genoodzaakt zijn onze werkzaamheden niet uit te voeren (of af te breken).

Relatiebeheer:

Wij als Termofol zijn voornemens het klant contact te blijven onderhouden om op deze wijze er zo volledig mogelijk voor u te zijn en zo ook verdere processen niet te laten stagneren.

  • Klant contact beperken we op dit moment zo veel mogelijk tot telefonisch, mail of whatsapp.
  • Persoonlijke afspraken uitsluitend volgens de richtlijnen van het RIVM en enkel bij urgentie waarbij op andere manieren van communiceren niet te doen is.

Wij willen u hartelijk danken voor het begrip en het vertrouwen in Termofol!

Met vriendelijke groeten,

Termofol Team Nederland

Termofol® Bestellen

Bestel de Termofol infrarood folie Inclusief alle toebehoren op onze online webshop.