Verwarmingspanelen

Verwarmingspanelen

TF-SWGT-450/02

Decoratieve verwarmingspanelen zorgen voor maximaal thermisch comfort bij de vingertoppen. Elegant, stijlvol en uiterst functioneel zijn perfect voor elk huis, appartement of openbaar gebouw.

Effectief en ook economisch. Het is een verrijking voor het oog, kalmeren de zintuigen en … hebben een positieve invloed op de gezondheid ..

Specificatie van TF-SWGT-450/02 panel:

POWER: 450W
AFMETINGEN: 900 mm x 450 mm
REGELAAR: JA
MONTAGE: Verticaal en horizontaal
GEWICHT: 13kg
Dikte: 18 mm

De radiator garandeert warmte in ruimtes met een oppervlakte tot 9m2 / cubic capacity tot 23m3. De set bevat:

Verwarmingspaneel glas wit

Verwarmingspaneel glas zwart

TERMOFOL® TF-C-serie

Decoratieve verwarmingspanelen uit de TERMOFOL® TF-C-serie zijn uitgerust met een programmeerbare programmeereenheid. Dankzij de programmeur kunnen TERMOFOL®-panelen de luchttemperatuur of het verwarmingspaneel zelf regelen. De radiator heeft geen extra bedieningsapparatuur nodig en heeft een kinderslot. In de luchttemperatuurregelingsmodus wordt de temperatuur van het verwarmingspaneel geregeld ten opzichte van de luchttemperatuur. De luchttemperatuur wordt geregeld met een nauwkeurigheid van 1 ° C.
Met de temperatuurmodus van het verwarmingspaneel kunt u een constante temperatuur van de verwarming instellen, ongeacht de kamertemperatuur.

Verwarmingselementen zijn gemonteerd op stalen profielen, die met deuvels direct aan de muur worden geschroefd. Installatie-instructies, radiator gebruikershandleiding en profielen zijn opgenomen in de set met de radiator

TERMOFOL® verwarmingspanelen worden gebruikt als een basis- of extra verwarmingstoestel voor het verwarmen van woningen en openbare voorzieningen. Efficiënte, voordelige infraroodverwarmers die werken voor de gezondheid van gebruikers.

Verwarmingspaneel keramische met thermostaat

Verwarmingspaneel metaal met thermostaat

VerwarmingspanelenPrijs (excl. BTW)
TF-C500 watt€195,-
TF-C750 watt€269,-
TF-C1000 watt€319,-
TF-SWT 400watt€190,-
TF-SWT 700watt€215,-
TF-SWT 1000watt€219,-

Vragen?

Het team van Termofol® staat voor u klaar.

Waarom Termofol®?

Onze Keurmerken

Verklaring Bureau CRG

Offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op!

Wegens extreme drukte zijn wij op dit moment minder goed bereikbaar. Vragen over dergelijke kosten in het verwarmingssysteem kunt u berekenen via de kostencalculator, deze kunt u vinden op de homepage van www.termofol.nl

Overige vragen kunt u stellen via de e-mail info@termofol.nl. Onze excuses voor het ongemak.

Termofol® Bestellen

Bestel de Termofol infrarood folie Inclusief alle toebehoren op onze online webshop.