Wij zijn vanaf as woensdag 21 december t/m dinsdag 3 januari gesloten ivm de feestdagen.
Let op: Bestellingen die via onze webshop in die periode worden gedaan zullen pas vanaf 4 januari weer worden opgepakt.

Verwarmingspanelen

Verwarmingspanelen

Een infrarood verwarmingspaneel kopen of laten monteren? Verwarmingspanelen zijn elegant, stijlvol en uiterst functioneel. Perfect voor elk huis, appartement of openbaar gebouw. Decoratieve elektrische verwarmingspanelen zorgen voor maximaal thermisch comfort bij de vingertoppen en zijn vele malen voordeliger dan de verwarming zoals we die kennen. Effectief, economisch en een ware verrijking voor het oog.

Een moderne infrarood verwarmingspaneel van Termofol maakt jouw interieur compleet én houdt je heerlijk warm. Bekijk de verschillende soorten elektrische verwarmingspanelen.

TF-SWGT-450/01 en 450/02

€ 241,00  /stuks

Specificatie van TF-SWGT-450/02 panel:

POWER: 450W
AFMETINGEN: 900 mm x 450 mm
REGELAAR: JA
MONTAGE: Verticaal en horizontaal
GEWICHT: 13kg
Dikte: 18 mm

De radiator garandeert warmte in ruimtes met een oppervlakte tot 9m2 / cubic capacity tot 23m3. 

Verwarmingspaneel glas wit

Verwarmingspaneel glas zwart

TF-SW750t Badkamer infrarood verwarming met handdoekrek

€ 288,00  /stuks

Specificatie van TF-SWGT450/02 panel:750t

POWER: 750W
AFMETINGEN: 1100 mm x 750 mm
REGELAAR: JA WIFI
MONTAGE: Verticaal 

Waarom Termofol®?

Onze Keurmerken

Offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op!

Waarom Termofol®?

 • Gebruiksvriendelijk en duurzaam
 • Een product van topkwaliteit
 • 15 jaar garantie
 • Europees gecertificeerd product
 • Gespecialiseerde monteurs

Infraroodpanelen als bijverwarming

Verwarmingspanelen werken op basis van infraroodgolven. Infraroodverwarming is een innovatieve technologie waar steeds meer voor wordt gekozen, met name in ruimtes die niet de hele dag verwarmd hoeven te worden. Werk je af en toe thuis in plaats van op kantoor? Dan is het fijn wanneer je je gang kan gaan zonder te rillen van de kou in een ruimte die je verder niet verwarmt. Een infrarood verwarmingspaneel geeft op een comfortabele en slimme manier stralingswarmte af naar bijvoorbeeld je bureau of leesstoel.

Een infrarood verwarmingspaneel is de ideale energiezuinige keuze als bijverwarming in de woonkamer of badkamer. Door de infraroodstraling wordt je lichaam verwarmd. Bevind je je niet in deze ruimte? Vergeet het verwarmingspaneel dan niet uit te zetten. Voor het gebruiksgemak bestaan er ook infraroodpanelen met een bewegingssensor.

Voordelen en nadelen van infraroodverwarming

Het gebruik van infraroodverwarming is zeker aan te raden in kamers die je niet per se de hele dag. Wij vertellen je graag wat de voor- en nadelen zijn van het plaatsen van elektrische verwarmingspanelen.

De voordelen

 • Directe stralingswarmte: de stralingswarmte van infraroodpanelen wordt direct afgegeven aan de personen of objecten in de ruimte. Er is nagenoeg geen sprake van luchtcirculatie zoals bij de normale radiator
 • Geringe energieverbruik: omdat de verwarmingspanelen op een efficiënte en gerichte manier warmte afgeven, zijn ze zuiniger. Echter is dit wel afhankelijk van hoe goed een ruimte is geïsoleerd, hoe je de ruimte gebruikt en tot slot hoe groot deze ruimte is
 • Eenvoudige installatie: infraroodverwarming is zeer eenvoudig te installeren. Een elektrisch verwarmingspaneel plaats je aan je muur of plafond in je badkamer, studeerkamer of wc door middel van het ophangysteem. Denk er wel aan dat je een stopcontact in de buurt hebt
 • Stijlvolle en moderne uitstraling: een infraroodpaneel integreer je op een perfecte manier in je stijlvolle interieur. De moderne look past in ieder huis en is immers makkelijker weg te werken dan een radiator.

De nadelen

 • Juiste positionering: het is van uiterste belang dat een elektrische verwarmingspaneel juist wordt gepositioneerd. Je wilt namelijk niet dat er warmte verloren gaat. Daarom is het nodig dat ze op een strategische manier worden geplaatst
 • Elektriciteitskabels: het kan wel eens lastig zijn om elektriciteitskabels op een nette manier weg te werken. Een infraroodpaneel maakt je interieur af, maar verdwaalde kabels kunnen voor enige ergernis zorgen.
 • Energiebesparing in ruil voor voldoende onderzoek: onderzoek van tevoren hoe je je panelen en huidige radiator optimaal kunt benutten. Maak je gebruik van een aanwezigheidssensor? Zet je het elektrische verwarmingspaneel in je badkamer uit wanneer je er niet bent? Alleen op deze slimme manier bespaar je echt energie

Kies voor een infrarood verwarmingspaneel

Tijdens de koude maanden kunnen we ons goed voorstellen dat je liever warm blijft terwijl je thuiswerkt of tot rust komt door een boek te lezen. Een infrarood verwarmingspaneel is de ideale manier om een ruimte gericht te verwarmen. Benieuwd wat een elektrische verwarmingspaneel van Termofol voor jou kan betekenen? Neem direct contact op door ons contactformulier in te vullen. Ons team is ook telefonisch te bereiken op 0481-234808 of je kunt een e-mail sturen naar info@termofol.nl.