Privacy Statement

Termofol®, gevestigd aan Huigensstraat 2 6691 EL Gendt, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
https://www.termofol.nl
Huigensstraat 2
6691 EL Gendt
0481234808

Raymond de Nier is de Functionaris Gegevensbescherming van Termofol® Hij/zij is te bereiken via info@termofol.nl
Persoonsgegevens die wij verwerken
Termofol® verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
– Voor- en achternaam
– Telefoonnummer
– E-mailadres
– Internetbrowser en apparaat type

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@termofol.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Termofol® verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren – U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

Geautomatiseerde besluitvorming
Termofol® neemt geen op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Termofol®) tussen zit. Termofol® gebruikt de volgende computerprogramma’s of -systemen.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Termofol® bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens: (Categorie) persoonsgegevens

Persoongegevens > Volledige Naam > Voor administratieve redenen & contact met u op te nemen voor passend advies.
Persoongegevens > Emailadres > Om u te voorzien van advies op maat en een eventuele prijsopgave.

Delen van persoonsgegevens met derden
Termofol® verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.


Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Termofol® gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.
Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen


U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Termofol® en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@termofol.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Termofol® wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Termofol® neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@termofol.nl. Termofol® heeft de volgende maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beveiligen:
– Beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall.
– TLS (voorheen SSL) Wij versturen uw gegevens via een beveiligde internetverbinding. Dit kunt u zien aan de adresbalk ‘https’ en het hangslotje in de adresbalk.

Bij vragen kunt u contact met ons opnemen.

Beste Termofol Klant,

Via deze weg willen we jullie graag op de hoogte brengen van de genomen maatregelen binnen Termofol.

Deze maatregelen hebben we genomen om de gezondheid van onze medewerkers maar ook die van u zo veel mogelijk te waarborgen.

Montage:

Wij als Termofol zijn voornemens de montages te blijven uitvoeren om op deze wijze ook verdere processen niet te laten stagneren.

  • Wij zullen u vriendelijk groeten d.m.v. gedag te zeggen met een vriendelijke glimlach maar helaas niet meer de hand schudden.
  • Graag blijven wij op gepaste afstand van elkaar (minimaal 1,5meter) en bij dringende voorkeur werken we in lege ruimtes, alleen.
  • Indien iemand in de buurt is dan wel op locatie van de montage is wie ziekte verschijnselen vertoont, zullen wij helaas genoodzaakt zijn onze werkzaamheden niet uit te voeren (of af te breken).

Relatiebeheer:

Wij als Termofol zijn voornemens het klant contact te blijven onderhouden om op deze wijze er zo volledig mogelijk voor u te zijn en zo ook verdere processen niet te laten stagneren.

  • Klant contact beperken we op dit moment zo veel mogelijk tot telefonisch, mail of whatsapp.
  • Persoonlijke afspraken uitsluitend volgens de richtlijnen van het RIVM en enkel bij urgentie waarbij op andere manieren van communiceren niet te doen is.

Wij willen u hartelijk danken voor het begrip en het vertrouwen in Termofol!

Met vriendelijke groeten,

Termofol Team Nederland

Termofol® Bestellen

Bestel de Termofol infrarood folie Inclusief alle toebehoren op onze online webshop.